OVER ONS

HET PROBLEEM

Majid Mousavi (37) struint in 2013 de winkels op het vliegveld af, op zoek naar een mooi cadeau voor zijn vriendin. Zijn vriendin had sinds de middelbare school al last van acne en was altijd op zoek naar DAT ene product, die acne op een magische manier zou laten verdwijnen.

Een goede dagcreme lijkt hem wel wat. Hij werpt een blik op de achterkant van een verpakking als ene Lloyd Diamond, een dermatoloog, hem aanspreekt. “Die moisturizer zal de huid van je vriendin meer kwaad dan goed doen”, zegt hij.

Dat brengt Majid, bij werkgevers drie keer op staande voet ontslagen en zes keer op andere wijze de laan uitgestuurd, op een idee: waarom geen natuurlijk product maken dat de huid wel goed doet? Lees hier het volledige verhaal op Business Insider.

Majid Mousavi

2015 was MUDMASKY® geboren

Majid had eigenlijk geen affiniteit met huidverzorging totdat hij ontdekte hoe ondoorzichtig de huidverzorgingsmarkt al meer dan 50 jaar was. Hij begon onderzoek te doen en werd overspoeld door de informatie, feiten en innovaties op de huidverzorgingsmarkt.

Uiteindelijk was hij vastbesloten de “industrie” te veranderen. Transparanter en probleem oplossend, met niet talloze producten. Elk product moest meerdere problemen oplossen.

Nieuwe directrice

LELIE HAMA

Sinds Januari 2023 is Majid opgestapt als Directeur en Bestuurslid en is hij verhuist naar Amerika om MUDMASKY® verder groot te maken in de VS. Sinds 2023 is Lelie Hama de nieuwe directrice van MUDMASKY® in Nederland. MUDMASKY® wilt graag ook Nederlanders helpen met een gezonde huid. Lelie was ooit begonnen als stagiaire en nu leidt ze een Europees team in verschillende landen.

ZWITSERSE DERMATOLOOG, LLOYD DIAMOND M.D.

De in Zwitserland geboren dermatoloog Lloyd Diamond heeft meer dan 30 jaar ervaring in huidverzorging.

DEZELFDE VISIE

Toen ze halverwege het jaar beseften dat ze beiden dezelfde visie hadden, besloten ze het eerste pH gebalanceerde masker te ontwikkelen.

PARTNERSCHAPPEN MET FABRIKANTEN

Majid ontdekte dat niemand bereid was het masker te produceren omdat het te ingewikkeld was en de ingrediënten te duur.

detox-maske

EERSTE KENNISMAKING

MUDMASKY® wordt geboren en het pH-gebalanceerde masker The Facial Detox Purifying Recovery Mask wordt gelanceerd. Dit masker lost 5 problemen op:

  1. Verminderd acne & verkleint de zichtbaar de poriën
  2. Hydrateert de huid
  3. Helpt tegen veroudering
  4. Helpt tegen een matte huid & geeft een gezonde “glow”
  5. Werkt verzachtend

SAMENWERKING MET IPSY

MUDMASKY® werd vooral populair in Amerika mede door een Amerikaanse partner Ipsy. Binnen notime ontving de Facial Detox Mask meer dan 100.000 beoordelingen met een gemiddelde van 4,6 van 5 sterren en werd in 1 klap het meest beoordeelde kleimasker OOIT in Amerika.

EERSTE NOMINATIE

Het Facial Detox Purifying Recovery Mask werd verkozen tot het beste huidverzorgingsproduct van 2016.

WERELDWIJDE AANWEZIGHEID

Via onze Britse partner GlossyBox UK kreeg het Facial Detox Purifying Recovery Mask meer aandacht.

EERSTE AWARD

In december 2016 werd het Facial Detox Purifying Recovery Mask uitgeroepen tot beste huidverzorgingsproduct bij de Beauty Awards.

NOGMAALS!

Opnieuw werd het Facial Detox Purifying Recovery Mask uitgeroepen tot beste huidverzorgingsproduct van 2017.

detox-2016

MEEST GETESTE MASKER

Het Facial Detox Purifying Recovery Mask is het best beoordeelde masker op het internet.

Reviews (218,552)

hospital

DONATIE

Nadat we in contact waren gekomen met een arts die klaagde over irritatie door de beruchte gezichtsmaskers, besloten we voor € 100.000 aan huidverzorgingsproducten aan ziekenhuizen te doneren.

ONTDEK ONZE SETS !

Winkelmand

Cart is Empty
Updating Cart!