GlamCare®

GlamCare

Skincare meets Makup

De gemiddelde vrouw brengt elke dag ongeveer 515 afzonderlijke chemische stoffen op haar huid aan door het gebruik van make-up.

Make-up is iets waar veel mensen niet zonder kunnen en tegelijkertijd acne kan veroorzaken. De gemiddelde make-up die dagelijks wordt gebruikt bevat chemische ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor je huid en je gezondheid.

Verzorg uw huid met veel GLAM!

Onze missie is om huidverzorging en make-up in prachtige harmonie samen te brengen.

De voordelen van huidverzorging en make-up hybriden zorgen voor een lichte, doorschijnende dekking waarmee u uw look voor elke gelegenheid kunt opbouwen. Naast de enorme glamour die het geeft, zorgt het er ook voor dat je huid gevoed en vochtig blijft tijdens de volle glamour.

De 5 ultieme voordelen van hybride make-up/GlamCare

Verborgen kleine rimpels.

Normale make-up verbergt de kleine rimpels, GlamCare behandelt de kleine rimpels.

Hydrateert de huid.

De hydraterende ingrediënten in de GlamCare producten zorgen ervoor dat de huid voortdurend gehydrateerd blijft en niet uitdroogt.

Zachtjes aangebracht op de huid.

De lichtgewicht formules die zijn ontwikkeld voelen zelfs niet meer aan als make-up. Het smeert soepel op de huid, zonder het gevoel dat er een dikke laag op de huid zit.

Bedekt en behandelt de poriën.

Met behulp van de niet-comedogene ingrediënten zorgen GlamCare & POREfection® producten ervoor dat poriën minder zichtbaar zijn en minder zichtbaar worden. Dit helpt voor een vlekkeloze teint.

Natuurlijke glamour.

Naast alle voordelen die GlamCare voor de huid heeft, kun je niet om de enorme glamour die het je huid geeft heen. En dat allemaal met 99% natuurlijke ingrediënten!

Winkelmand

Cart is Empty
Updating Cart!