maris sal

Maris Sal

WAT HET IS

Maris Sal – Ook bekend als Dode Zeezout.

Maris Sal is afkomstig uit de dode zee van Israël of Jordanië. Dit zout bevat essentiële mineralen voor de huid. Het is rijk aan magnesium, natrium, kalium en andere mineralen. Onderzoek heeft aangetoond dat Dode Zeezout rimpels en ontstekingen vermindert, de werking van de huidbarrière verbetert en de hydratatie van de huid verbetert. Het is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de hoofdhuid en het haar. Omdat het ‘geladen’ is geeft het volume aan het haar wanneer het in deeltjes is opgelost en vermindert het vettig haar.

Dode zeezout werd ook gebruikt door het oude Egypte. Het werd sindsdien gebruikt in verschillende zalven, zepen en huidcrèmes.

Voordelen van Maris Sal .

Maris Sal heeft veel voordelen, niet alleen voor uw huid of weerbarstig haar, het kan ook een spelbreker zijn met betrekking tot huidziekten zoals Acne en Psoriasis.

01 Vermindert rimpels .

02 Vermindert ontstekingen.

03 Verbetert de werking van de huidbarrière .

04 Verbetert de hydratatie van de huid .

05 Ontgift.

Helende voordelen van Maris Sal .

Veel voorkomende huidziekten:

Huidaandoeningen zoals psoriasis en acne:
Acne en psoriasis kunnen worden verlicht door het getroffen gebied regelmatig te weken in water doorspekt met Maris Sal. De National Psoriasis Foundation beveelt het Dode Zeezout aan als effectieve psoriasisbehandeling. Hoewel de hoge magnesiumconcentratie in Dode Zeezout gunstig kan zijn voor het verbeteren van de hydratatie van de huid en het verminderen van ontstekingen, is Epsomzout een veel minder duur zout dat ook hoge hoeveelheden magnesium bevat en voor dit doel even nuttig kan zijn.

Allergieën:
De hoge concentratie bromide en magnesium van het Dode Zeezout kan huidallergieën helpen verlichten door ontstekingen te verminderen.

Huidveroudering:
Dode Zeezout kan de diepte van huidrimpels, een vorm van huidveroudering, verminderen.

Kijk hier voor meer:
Ontdek The Mineral-Infused Dead Sea Salt & The Original Facial Detox Mask met Dode Zeezout .

Winkelmand

Cart is Empty
Updating Cart!