Sustainability

Sustainability

Onze weg naar 100% SUSTAINABILITY .

Sinds het begin van MUDMASKY® hebben we onze ambities gesteld op het produceren van eerlijke huidverzorging terwijl we het milieu ondersteunen en koesteren en voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om onze CO2-impact te verminderen. Nu we een beetje zijn gegroeid, we zijn verhuisd en hebben meer mooie gezichten om te laten stralen, streven we nog meer naar eerlijke, transparante en duurzame huidverzorging.

Sustainability

VERPAKKING

Wij gebruiken gedeeltelijk gerecycleerde buizen, per buis verschilt het, het kan tot 60% verschillen wat PCR plastic is, en wij streven naar 100% gerecycleerde PCR plastic buizen. Verder gebruiken we 100% gerecycled verpakkingspapier. Wanneer wij uw bestelling verpakken, gebruiken wij verpakkingspapier dat duurzamer is dan uw gebruikelijke verpakkingsmateriaal zoals piepschuim. En de laatste toevoeging aan onze bewuste verpakkingsketen is onze verzenddoos die gemaakt is van graskarton. Dit is 100% gemaakt van vers gemaaid gras.

INGREDIENTEN

Meer dan 95% van onze ingrediënten zijn duurzaam geoogst en sinds maart 2019 vliegen wij niet meer in onze ingrediënten. En zoals velen van jullie ons kennen, wordt absoluut niets van wat wij in onze producten of gewoon onze producten als geheel gebruiken op dieren getest. Wij zijn PETA-gecertificeerd.

INTERN GEBRUIK

Alle voertuigen waarover wij beschikken zijn 100% elektrisch. Dit betekent dat we geen voertuigen gebruiken die niet direct zorgen voor koolstofuitstoot, behalve de bezorgdienst die we gebruiken voor uw bestelling. Verder gebruiken we FSC-gecertificeerd papier voor alles waar we papier voor nodig hebben. Dit papier is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. We proberen ook zoveel mogelijk via online communicatie te communiceren in plaats van (overmatig) papier te gebruiken.

UW PAKKET GROEN VERZENDEN

Wij versturen pakketten met PostNL. Dit is de meest duurzame logistieke vervoerder van Europa volgens de Dow Jones Sustainability Index (DJSI). Rapport door RebecoSAM.

Volg onze weg naar een groener MUDMASKY®

Zoals u kunt zien, zetten wij ons in om manieren van slechte impact op het milieu te verminderen en proberen wij het te ondersteunen door alleen andere keuzes te maken die minder schadelijk of zelfs ondersteunend zijn voor het milieu. Heeft u aanbevelingen, vragen of wilt u discussiëren, neem dan gerust contact met ons op.

Winkelmand

Cart is Empty
Updating Cart!