Moroccan Lava Clay

Marokkaanse lavaklei

OVER RHASSOUL

Marokkaanse . Lava. Klei.
(Rhassoul).

Moroccan Lava Clay

Ook bekend als Rhassoul-klei of Ghassoul-klei – wordt gewonnen uit het Atlasgebergte in Oost-Marokko. Het is een buitengewone mineraalrijke klei die helpt bij de behandeling van een vochtarme, gevoelige huid en vergrote poriën. Het helpt ook de elasticiteit van de huid op te bouwen en te versterken.

Geschiedenis van marokkaanse lavaklei .

Rhassoul klei heeft een lange gebruiksgeschiedenis in de schoonheidsverzorging. Het wordt al meer dan 1500 jaar gebruikt als zeep, (gezichts)reiniger, shampoo en huidconditioner. Het werd vooral in Marokko gebruikt als traditioneel hammam ritueel. Maar ook in het oude Rome en Egypte.

Hoe werkt Marokkaanse lavaklei?

In tegenstelling tot de conventionele zepen en shampoos zitten er geen kunstmatige emulgatoren, geurstoffen of conserveringsmiddelen in Marokkaanse Lavaklei. De voordelen van deze klei in vergelijking met synthetische producten zijn dat het alleen het vuil verwijdert. Synthetische zepen verwijderen echter niet alleen het vuil, maar ook het meeste natuurlijke vocht van de huid. Synthetische zepen laten de huid onbeschermd en de huid wordt gestimuleerd om nog meer olie te produceren. Uw huid raakt uit balans. In de VS lijdt 82% van de bevolking aan een ongebalanceerde huid door synthetische zepen. Marokkaanse Lavaklei reinigt heel anders. Door zijn unieke samenstelling heeft deze klei een hoge reinigingskracht en elektrostatische kracht. Het bindt de overtollige huidolie en vuildeeltjes. Deze worden vervolgens gemakkelijk weggespoeld met water, waardoor de natuurlijke beschermlaag intact blijft.

Voordelen van Marokkaanse lavaklei .

  1. Het reinigt zacht en grondig en irriteert niet.
  2. Verbetert de circulatie.
  3. Geschikt voor alle huid- en haartypes.
  4. Het is volledig milieuvriendelijk, zonder chemische toevoegingen, emulgatoren, geurstoffen of conserveringsmiddelen.
  5. 100% natuurlijk.
  6. Onbeperkt houdbaar.
  7. Geweldig alternatief voor mensen die van de zeep af willen of een huidallergie hebben.
  8. Zeer geschikt voor kleine wondjes.
boost

Mudmasky gebruikt Premium Light Brown Lava Clay, dat is de mildste van alle klei, waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige en droge en/of vochtarme huid, omdat het het natuurlijke vocht in de huid behoudt. De verbazingwekkende eigenschappen van de Premium Light Brown Lava Clay helpen de huid weer op te bouwen, te hydrateren en te voeden. Meer…

Winkelmand

Cart is Empty
Updating Cart!