nhs

Om deze reden heb ik huidverzorgingsproducten ter waarde van €106.704,00 euro aan ziekenhuizen gedoneerd.

Om deze reden heb ik huidverzorgingsproducten ter waarde van €106.704,00 euro aan ziekenhuizen gedoneerd.

Donation-Hospitals
Donation-Hospitals-2
Donation-Hospitals-3
Donation-Hospitals-4

Ik heb nog nooit in mijn leven iets gedoneerd. Waarom heb ik dan meer dan 100.000 euro aan huidverzorgingsproducten geschonken aan 27 ziekenhuizen wereldwijd? Omdat dit het dichtst bij onze missie komt die ik 5 jaar geleden formuleerde.

DE UITVOERING

Het besef kwam toen een klant van ons, een arts uit Londen, ons vertelde dat het enige wat hem hielp met de droge huid die hij had door de hele dag chirurgische maskers te dragen, het Leave-me-on Winter Mask was. Dus besloot ik meteen zijn hele team deze vochtinbrengende leave-me-on maskers cadeau te doen. Toen hij me de foto’s met alle blije gezichten stuurde, besefte ik opnieuw wat onze missie is (zie hieronder) en besloot ik in totaal tot 100.000 euro te schenken aan elk ziekenhuis in nood.

DE MUDMASKY

De missie van MUDMASKY is om mensen over de hele wereld te helpen een gezonde huid te krijgen door pH-gebalanceerde huidverzorging te ontwikkelen. Deze frontlijnwerkers lijden aan een droge en ongezonde huid. De chirurgische maskers die ze de hele dag dragen hebben hun huid dramatisch aangetast. Hen helpen met voedende huidverzorging past bij onze missie.

Het zien van de glimlach, de dankbaarheid en de uitingen van hoop op de gezichten van deze frontlijnwerkers brengt mijn team en mij zoveel vreugde dat het de moeite waard is! Kijk zelf maar, hier zijn nog een paar foto’s.

BLIJF VEILIG! MAJID MOUSAVI – MUDMASKY® ALGEMEEN DIRECTEUR

Previous Post Spa in huis tijdens COVID-19
Next Post Behandeling en preventie van acne door chirurgische gezichtsmaskers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand

Cart is Empty
Updating Cart!