100 Dagen Geld-Terug Garantie

Krijg de resultaten die we beloofd hebben. Of krijg je geld terug met onze 100 dagen Geld-Terug Garantie!

Wij bieden als enige verzorgingsmerk van Nederland (en misschien wel ter wereld) een 100 dagen geld-terug garantie op alle bestellingen (vanaf de verzenddatum vermeld op de ontvangen factuur). Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent, kunt u de producten naar ons terugsturen voor een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Terugbetaling & Retourzendingen.

We willen dat je echt tevreden bent. Sommige resultaten duren gewoon wat langer. Dat weten we. Zoals bijvoorbeeld wallen onder de ogen. DIt duurt tot wel 90 dagen met bijvoorbeeld de Serum-infused Eye mask in combinatie met de Vitamin-infused Eye SerumKlei maskers werken dan weer veel sneller, soms binnen een gebruik al. Dag en nacht cremes meestal tussen de 30 en 90 dagen.

Wacht FF, gaan jullie niet moeilijk doen?

Het enige wat we vragen is dat maximaal 1/3 van het product is gebruikt, om misbruik te voorkomen. Hoe weet je dit? Bijvoorbeeld een product van 60ml weegt inclusief tube 68 gram. Zet dit op een keuken weegschaaltje en check of er minimaal 68:3×2= 45 gram in zit. Mocht je er een grammetje naast zitten, natuurlijk geen probleem! Mocht je meer hebben gebruikt en ECHT niet tevreden zijn; Neem dan contact op met onze klantservice, dan zoeken we samen een oplossing zoals bijvoorbeeld een ander product of korting op iets anders. We willen je blij zien. Dat is ons doel.

Dit is ook belangrijk!

Neem altijd contact op met onze Klantenservice op info@mudmasky.com (Let op .com en niet .nl) voordat je een product naar ons terugstuurt. Zij zullen je voorzien van aanvullende informatie, waaronder de Refund & Returns formulier die je nodig hebt om je pakketje terug te sturen, die nodig is om de bestelling te retourneren en de creditering te verwerken. Wij kunnen alleen retouren accepteren nadat je een definitief antwoord hebt ontvangen van onze Klantenservice.

Echt helemaal gratis om terug te sturen?

Alleen als je binnen 30 dagen terug stuurt is betalen wij de retourkosten. Na 30 dagen en binnen 100 dagen betaal jij de verzendkosten. Het terug sturen kost alleen jou wel een paar PostNL zegels na 30 dagen. Het zal je maximaal een paar euro kosten en je pakketje kan gewoon bijna altijd door de brievenbus. Of je moet de grotere producten hebben besteld, dan kost het je ongeveer 9 euro. Dat is het enige wat je zelf moet betalen (plus je plakband dan, ja flauw ik weet het).

Even een controle voor het opsturen

Controleer deze 2 eenvoudige richtlijnen voordat u contact opneemt met onze Klantenservice voor een terugbetaling:
1) Producten moeten rechtstreeks bij mudmasky.nl zijn gekocht. Je woont in Nederland en dit is nu alleen beschikbaar voor Nederland.
Wij kunnen geen retouren accepteren van producten die bij andere winkels zijn gekocht. Stuur deze terug naar de winkel waar ze gekocht zijn.
2) We kunnen geen retouren accepteren op te veel gebruikte producten. 33% is een richtlijn voor normaal gebruik binnen 100 dagen.

We zullen ons best doen om zo snel mogelijk terug te betalen

Geef ons 14 werkdagen de tijd om uw retourzending te verwerken en je Credit Card / Paypal rekening terug te betalen. Heb je met i-deal betaald gaat het iets sneller. In de 14 dagen gaan we je allemaal vervelende mailtjes en/of je proberen te ontwijken zodat we bij onze favoriete TV-programma “BOOS” van Tim Hofman komen. Grapje! We hebben die tijd nodig om alles administratief te verwerken.

Beschadigde producten of fouten in de bestelling

In het geval dat je product beschadigd aankomt of als we een fout hebben gemaakt bij de uitvoering van uw bestelling, vervangen we graag de beschadigde producten of sturen we u de juiste producten opnieuw. Neem direct binnen 5 dagen contact met ons op via e-mail op info@mudmasky.com (Let op .com en niet .nl). Als je schade of lekkage meldt, stuur dan even een foto mee van het beschadigde product en de verpakking. Zo gaat het allemaal super snel en is het binnen 1 dag geregeld.

Update: 18 Oktober 2023. (De 100 dagen niet-goed-geld terug garantie geld vanaf 18 Oktober 2023.)

Winkelmand

Cart is Empty
Updating Cart!