Wie man kaputte Kapillaren behandelt

Hoe behandel je kapotte haarvaten?

HOE BEHANDEL JE KAPOTTE HAARVATEN?

INLEIDING

Gebroken haarvaatjes, ook wel spataders genoemd, zijn zeer moeilijk te behandelen. Medisch gezien zijn er geen methoden bekend om haarvaatjes te laten krimpen, maar er zijn wel manieren om ze te laten verdwijnen en te voorkomen.

HOE VOORKOM JE KAPOTTE HAARVAATJES

De meest voorkomende oorzaak van kapotte haarvaatjes is blootstelling aan de zon. Zonnebrandcrème gebruiken en je huid beschermen tegen UV-stralen is heel belangrijk. Zware scrubben van de huid kan reeds gevoelige zones verergeren. Wees voorzichtig met uw huid en gebruik pH-neutrale zeep. Alcohol kan ook een belangrijke factor zijn. Men zou kunnen zeggen dat het gifstoffen naar de haarvaten voert.

WAT MAAKT KAPOTTE HAARVATEN ERGER?

Als u last heeft van kapotte haarvaatjes, moet u uw saunabezoek beperken en voorzichtig zijn met hete baden. Temperatuurschommelingen kunnen gebroken haarvaten verergeren. Inspannende lichamelijke inspanning. Bloedvaten in de huid scheuren wanneer de druk in het gebied wordt verhoogd, zoals bij zwaar gewichtheffen. Hevige stress kan de bloedvaten verwijden en leiden tot kapotte haarvaten.

HOE LAAT JE KAPOTTE HAARVATEN VERDWIJNEN.

Verbeter uw natuurlijke vitamine-inname door 2 glazen vers sinaasappelsap per dag te drinken. Probeer natuurlijke vitamine E olie (wees voorzichtig, 90% is niet natuurlijk). Je kunt het overal kopen voor 4 tot maximaal 5 dollar. Neem 2 druppels en wrijf het gebied 3 keer per dag zachtjes in met je vingertoppen. Zorg ervoor dat je eerst je handen wast. Het duurt een paar maanden voordat je resultaat ziet, dit vereist geduld. Minerale zoutbaden kunnen helpen en de jeuk stoppen. Jeuk maakt het probleem erger.

EN LAST BUT NOT LEAST

Sommige fabrikanten van huidverzorgingsproducten beweren dat ze gebroken haarvaatjes kunnen behandelen. Naar onze mening is dit een valse bewering. Als u advies nodig hebt over de behandeling van een huidaandoening, kunt u het beste naar uw dermatoloog gaan.

Geschreven door Lloyd Diamond, Chief Chemist bij MUDMASKY. De heer Diamond is al meer dan 20 jaar dermatoloog.

Previous Post Marokkaanse lavaklei
Next Post Cucumis sativus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelmand

Cart is Empty
Updating Cart!